VERHUUR VAN TENTEN

foto stretchtent

De stretchtent vindt zijn oorsprong in de woestijn. Nomadische volkeren gebruikte deze soort tenten om zich te beschermen tegen regen of zonneschijn en als tijdelijk onderkomen.

MEER INFO

Bent u op zoek naar een mooie authentieke tent met voldoende lichtinval die veilig, maar ook luxueus en ruim is? Bekijk hier onze Sailcloth Tenten.

MEER INFO
foto sailcloth tent

PROFESSIONEEL MATERIAAL OP MAAT VAN UW EVENT

TOEBEHOREN

foto van een casettevloer

Wij kunnen voor elke tent een passende vloer voorzien. Een vloer is de perfecte bescherming voor de ondergrond. Bovendien is het niet enkel een meerwaarde voor het comfort van je gasten maar zorgt vloer ook voor extra gezelligheid en warmte. Voor haast elke ondergrond kunnen wij een gepaste vloer voorzien. Plaatsing kan zowel door ons als door de klant.

MEER INFO
foto feestmateriaal

Als bijkomende service bieden wij ook feestmateriaal aan ter ondersteuning van uw evenement. Al onze producten kunnen afzonderlijk en flexibel gehuurd worden. Bekijk hieronder onze verschillende feestmaterialen.

MEER INFO

Passie en gedrevenheid als basis voor een optimaal resultaat.

Wie zijn wij?

4Events is een jong en ambitieus evenementenbureau uit de Antwerpse Kempen. In dialoog met de klant werken we aan een uitvoering die zorgt voor een blijvende indruk.

Foto Yannick Van Hauwe

Yannick Van Hauwe

Zaakvoerder

Foto Brent Geukens

Brent Geukens

Zaakvoerder

Als partner van jouw event toetsen we in een eerste persoonlijk gesprek af welke richting je uit wil en wat jouw verwachtingen, plannen en wensen zijn. Deze persoonlijke benadering is onze bakermat voor het event én we stemmen meteen onze mindset op elkaar af. Teamwork, makes the dream work!

Bij 4Events richten we ons op een groot aanbod van events en gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Net als onze visie zijn onze mogelijkheden in evenementen erg breed. Corporate events, teambuildings, client events tot trouwfeesten en verjaardagsfeesten worden met de grootste zorg door ons in goede banen geleid. We besparen je de stress en geven je de tijd om ook zelf te genieten van jouw event!

Door ons uitgebreid netwerk van leveranciers en ondersteunende bedrijven bekijken we graag wat de mogelijkheden zijn voor elk budget. Een juiste prijs-kwaliteitverhouding vinden we zeer belangrijk. Eerlijkheid en transparantie dragen wij hoog in het vaandel.

CONTACTEER ONS

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan.

Adres: Essenweg 11, 2280 Grobbendonk